Calatori in Viitor

Termeni şi condiţii

Definirea termenilor
Termenii "site", "acest site" și "site-ul" folosiți în acest document se referă la site-ul www.călătoriînviitor.ro. Design-ul și conținutul site-ului aparțin în exclusivitate Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior și a Cercetării Științifice Universitare denumit în continuare Proprietarul. Prin termenii "utilizator", "vizitator" și "dumneavoastră" înțelegem toate persoanele fizice și/sau juridice care accesează site-ul www.călătoriînviitor.ro, indiferent de motiv. Termenii "Regulament", "Contract" și "Termeni și Condiții" se referă la prezentul contract de utilizare. Prin termenul "date personale", înțelegem informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat personal. Acestea pot include numele dumneavoastră, adresa, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârsta, sexul și starea civilă, etc.

Acceptarea "Termenilor și condițiilor"
Înainte de a viziona acest site, vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor ce alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, având valoare contractuală deplină.

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului contract.. În această situație, Proprietarul va înștiința utilizatorii prin afisarea schimbărilor pe o pagina ce va apărea în momentul accesării site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract de utilizare.

Conținutul site-ului
Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.călătoriînviitor.ro, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi, opiniile utilizatorilor despre produse, cât și alte informații considerate de Proprietar ca fiind de interes pentru utilizatori.

Proprietarul își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site.

De obicei, informațiile sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea, Proprietarul își rezervă dreptul de a oferi pe site anumite servicii cu condiția înregistrării anumitor date personale ale utilizatorilor. Datele furnizate de utilizatori pot fi folosite în campaniile desfășurate de Proprietar.

Proprietarul depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar si concis toate informațiile din acest site. Cu toate acestea, Proprietarul nu este și nu va fi legal responsabil sub nici o circumstanță pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site.

Copyright
Conținutul site-ului www.călătoriînviitor.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea exclusivă a Proprietarului și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. De asemenea, Proprietarul deține toate drepturile de proprietate intelectuală (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conținutului acestui site, de către orice persoana, fără acordul scris prealabil al Proprietarului. În caz contrar, aceasta reprezintă o încălcare a dreptului de proprietate intelectuală și se sancționează conform legilor în vigoare.

Legături
Site-ul www.călătoriînviitor.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora. Așadar, Proprietarul nu este responsabil pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusa a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

Frauda
ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI WWW.CĂLĂTORIÎNVIITOR.RO SAU DE A AFECTA FUNCȚIONAREA SERVERULUI CARE GĂZDUIEȘTE SITE-UL WWW.CĂLĂTORIÎNVIITOR.RO VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.CĂLĂTORIINVIÎTOR.RO ȘI VA DESCHIDE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

Ajutor

Fiți alături de noi