Calatori in Viitor

F.A.Q.

Cine poate participa la cercetare?

Oricine poate completa chestionarul. Învăţământul superior din România este o preocupare serioasă pentru studenţi, elevi, profesori, părinţi, angajatori, antreprenori, s.a. Încurajăm cât mai multe persoane să se implice.

Cum vor fi folosite informaţiile pe care le furnizez în chestionar?

Datele pe care le oferiţi sunt confidenţiale şi vor fi utilizate exclusiv pentru cercetare statistică. Datele personale ale respondenţilor nu vor fi comunicate unor terţe părţi şi nici nu vor fi utilizate în alte scopuri decât cele menţionate.

Cum pot să aflu ce au răspuns alţi participanţi?

La finalul chestionarului vei avea acces atât la descrierea scenariului care se potriveşte cel mai bine cu răspunsurile tale, dar vei vedea şi statisticile răspunsurilor pentru celelalte două scenarii alternative.

Unde pot să aflu mai multe despre proiectul în care a fost dezvoltat “Călători in viitor”

Proiectul în cadrul căruia a fost dezvoltat “Călători in viitor” se numeşte Calitate şi Leadership pentru Învăţământul Superior. Poţi vedea prezentarea proiectului, toate activităţile şi stadiul lor, precum şi calendarul evenimentelor pe site-ul www.edu2025.ro

Ce fac dacă nu mai vreau să figurez în baza de date şi nu mai vreau să primesc informări despre “Călători în viitor”?

Daca nu mai vrei sa primesti informari din viitor te rog sa trimiti un mail cu titlul DEZABONARE la contact@calatoriinviitor.ro

Ajutor

Fiți alături de noi